Beoordelingen van Oranje Cafetaria en Pizzeria Rheden

Recente recensies

5.0
Ruben
gisteren

De bestelde fetakaas zat niet op de kapsalon.

Michel
28 september 2022

Heel bijzonder!

Karen
26 september 2022

Top pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mies
25 september 2022

Goed!

Flore
21 september 2022

Lekkere pizza's!! Ze waren er snel en de bezorger was erg vriendelijk!

Bertus
20 september 2022

Waanzinnig!

R. Theunissen
17 september 2022

Super vriendelijk en altijd goede kwaliteit.

BG
17 augustus 2022
Jolanda
17 augustus 2022

De laatste tijd vind ik de friet van minder kwaliteit, niet goed knapperig gebakken, het lijkt ook of er friet wat al een tijdje in de bak ligt door de nieuw gebakken friet wordt gemengd. Eerder was ik altijd zeer tevreden over de kwaliteit maar nu niet meer terwijl de prijzen gestegen zijn. Wat ook logisch is maar dan verwacht ik toch nog steeds goede kwaliteit. Jammer

Reactie van Oranje Cafetaria en Pizzeria

Beste jolanda volgende keer even doorgeven dat de friet iets doorgebakken miet zijn dat kan je aangeven bij de opmerkingen zodra je dat doorgeeft wordt daar rekening mee gehouden is een tip en daarnaast bakken wij de friet 1 keer dus gaat altijd verse friet in het olie wat er over blijft gaat niet in het olie hopelijk gaat het goed net je volgende besteling team oranje

Janssen
15 augustus 2022

Lekkere pizza's en nog heerlijk warm, prima optijd.

Mies
12 augustus 2022

Keigoed!

Nietje
12 augustus 2022

Zoals gewoonlijk, helemaal top

Michel
11 augustus 2022

Ontzettend goed!

hans de geus
11 augustus 2022

kaas-pizza was weer prima. de pizza de mare was zonder de bekende zoute visjes. [ansjovis] deze zijn echter zo smaakbepalend dat deze pizza niet zo goed beviel. jammer

Ruben
5 augustus 2022
Dm
4 augustus 2022
Kai
29 juli 2022

Was top 💪de bezorger was ook aardig en mooi op tijd

Edwin
28 juli 2022

Weer prima en vlot geleverd

Hans de geus
28 juli 2022

Prima voor elkaar

Mies
27 juli 2022

Verbluffend.

Bas
26 juli 2022
Karen
24 juli 2022

Zoals echt altijd weer heeeerlijke pizza’s ! En op tijd bezorgd!

Monique
21 juli 2022
Mies
19 juli 2022

Intens.

Coleta Blom
19 juli 2022

Op tijd en lekker

E.A.
14 juli 2022

Alles was lekker en snel bezorgd!

Wilfred Velders
13 juli 2022
Paulien
11 juli 2022
Mies
9 juli 2022

Woorden schieten tekort!

Wilfred Velders
8 juli 2022
hans h de geus
7 juli 2022

geen,alles in orde

Henk
7 juli 2022

Super goed gevulde calzone en lekker

Bosveld
5 juli 2022

Prima bezorg service zelfs in de haven!

Edwin
3 juli 2022

Weer vlot geleverd en alles weer prima in orde.

Bosveld
30 juni 2022
Paulien
29 juni 2022
Michel
28 juni 2022

Uitmuntend!

Hans
26 juni 2022

Ook deze keer de pizza niet gesneden dit wel gevraagd bij de opmerkingen van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
24 juni 2022

Prachtig op tijd, en Lekker.

Caat
20 juni 2022
T.W
18 juni 2022

Bezorging iets te laat maar een wat een calzone was dat, lekkerste die ik heb gehad in jaren.

Patrick
18 juni 2022

Als je om 18.15u een bestelling doet en heel duidelijk aangeeft dat ze om 19.15u moeten bezorgen dan doe je dat niet om 18.55u. Nu had ik koud eten toen ik thuiskwam.

Karen
13 juni 2022

Weer super lekkerrrrr! De pizza’s! En perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans h de geus
9 juni 2022

alles prima in orde

Ruben
9 juni 2022

De kapsalon was lekker alleen jammer dat de feta kaas er niet op zat. Dat had ik als extra bij besteld

Paulien
9 juni 2022
Paulien
7 juni 2022
WilmJonker
6 juni 2022

Super

Mies
2 juni 2022

Petje af.

Paulien jansen
30 mei 2022
Mies
19 mei 2022

Excellent.

M. Wolters-Wolting
18 mei 2022

In tegenstelling tot de kipschnitzelschotel, die heerlijk was vond ik de karbonadeschotel een aanfluiting. Hij was gepaneerd en gefrituurd (veel te donker en erg droog) in plaats van gebraden of gegrild. Die bestel ik dus nooit meer. Jammer!

Reactie van Oranje Cafetaria en Pizzeria

Beste klant jammer dat de karbonade schotel niet naar uw wens was jammer genoeg was ik de eigenaar vrij heb hem ook dus niet gezien morgen ga ik mijn personeel op aanspreken hoe dat is gebeurd bij deze nog maals onze excuses M.gunes

Karen
11 mei 2022

Weer heerlijke verse pizza’s, netjes op tijd!

Bertus
11 mei 2022

Goed man.

Edwin
8 mei 2022

Super vlot geleverd. met een kwartiertje konden we aan tafel. Weer klasse en alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yannick
5 mei 2022

Laat bestelt om 20:55. Aangeven tijd was 21.55 bezorger was er om 21:35 eten prima. Niet super warm maar wel zeker lekker!!

Marleen
2 mei 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten van de kapsalon! Super!

Mies
28 april 2022

Niet te versmaden!

hans de geus
28 april 2022

weer prima in orde!

WilmJonker
27 april 2022

Geweldig en snel bezorgd

Meijlof
27 april 2022

Als altijd weer super top

Germain
22 april 2022

Altijd erg lekker, bezorging meestal snel nu wel 25 minuten later dan aangegeven tijd. 3de x de saus wel voor betaald niet alles gekregen. Dat is jammer. Verder wel kwaliteit en altijd warm bezorgd!

Bertus
21 april 2022

Kan niet beter!

Mies
12 april 2022

Topklasse!

Frank stalone
10 april 2022

Verbetering: de feta was ver te zoeken tot niet te vinden, en het vlees was minimaal. De friet was deze keer goed warm top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans de geus
7 april 2022

zoals altijd was het ook deze keer weer prima

Mies
5 april 2022

Zeldzaam goed!

Mies
29 maart 2022

Op en Top!

Melanie
25 maart 2022
Mies
22 maart 2022

Heerlijk man.

Nietje
20 maart 2022
Mies
18 maart 2022

Klasse.

Noah Ottevanger
14 maart 2022

Bestelling kwam ruim half uur eerder dan doorgegeven via de mail. En de bestelde knoflooksaus ontbrak.

Mies
9 maart 2022

Goed man!

Ineke Hendriks
6 maart 2022

Super snel, altijd vers en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans de geus
3 maart 2022

Alles weer prima voor elkaar

Paulien
28 februari 2022
Ruben
21 februari 2022
Ruben
17 februari 2022

Pizza smaakte weer heerlijk. Alleen veel later bezorgd dan in de mail staat, vanwege ontzettende drukte kwam dat. En dat ben ik niet gewend want dat gebeurt nooit.

Edwin
13 februari 2022

Prima geleverd en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
10 februari 2022

Lekkere pizza’s, op tijd, warm en vers!

hans de geus
9 februari 2022

weer prima voor elkaar

Mies
2 februari 2022

Best goed!

Edwin
30 januari 2022

Wederom prima vlot geregeld en bezorgd. Bestelling was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans de geus
27 januari 2022

alles prima in orde. Op naar de volgende bestelling.

Michel
24 januari 2022

Prima!

...
24 januari 2022

Door de kapsalon zat weinig tot geen knoflook saus en dat ben ik absoluut niet gewend van cafetaria oranje. Vanwege drukte is de knoflooksaus niet bezorgd, telefonisch contact gehad. Nou krijg ik bij de volgende bestelling een bakje knoflook maar zo hoort het niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
24 januari 2022

Naast dat we 80 minuten moesten wachten, was ook de bestelling verkeerd. Een verkeerde pizza en er miste een broodje bij het broodje kip. En er miste nog iets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
23 januari 2022
Bas Hendriks
20 januari 2022

Vandaar was het weer prima, en precies op het gevraagde tijdstip.

Meijlof
13 januari 2022

De beste

Ineke Gamelkoorn
13 januari 2022

Het komt regelmatig voor dat het eten echt lauw is, en zeker niet smakelijk

Paulien
12 januari 2022
Bas Hendriks
10 januari 2022

In tegenstelling tot mijn ervaring met Oranje was het eten vandaag duidelijk van mindere kwaliteit. Het eten kwam dik een half uur te vroeg, het was niet heel erg warm, de friet was slap, en niet alles was gaar. Ergens ging het vandaag niet zoals ik gewend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
8 januari 2022

Was weer heerlijk!!!!

Sonja
3 januari 2022
Mark
1 januari 2021

Altijd goed, klein foutje in de bestelling. Kan gebeuren :) Gelukkig nieuwjaar!

Jelle
30 december 2021
Paulien
30 december 2021
M
20 december 2021
Patrick Bodrij
20 december 2021
F
18 december 2021

Heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

Paulien
15 december 2021
Ria Miedema-Bosveld
14 december 2021

Quatro Staggioni was heerlijk, mijn man had een funghi ook al zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
12 december 2021

Helaas was het vandaag echt niet wat we gewend zijn. Bestelling is lang onderweg geweest sinds het mailtje dat het onderweg was (15 minuten) wat de smakelijkheid helaas niet ten goede kwam. Het was lauw en taai. Zijn wij echt niet gewend want bestellen al lang hier en is eigenlijk altijd top. Misschien even een keer een missertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse Janssens
6 december 2021

Beter opletten wat de klant besteld heeft. Wij hadden Durum mét kaas en extra feta besteld en er zat bij geen van alle 3 kaas op een of bij. Het is opgelost bij de volgende bestelling krijgen we extra kaas en feta. Toch miste we het; dus beter de bestellingen nakijken en als een klant belt om het door te geven, probeer dan iets vriendelijker te antwoorden. Dat is ook wel prettig. Het was tenslotte niet onze fout dat er geen kaas bij was.

De jager
6 december 2021
KS
5 december 2021
Gamelkoorn
3 december 2021

Het eten was niet erg warm, waardoor de smaak een stuk minder was

Margriet
3 december 2021

Kebab was veel kouder dan de rest Was jammer Verder was het eten weer lekker

Peters
3 december 2021

Prima , smakelijk en snel bezorgd

Edwin
2 december 2021

Weer vlot bezorgd, zo fijn dat je een melding krijgt als ze op onderweg zijn. kan je echt even opletten. bestelling was ook weer prima in orde. Complimenten, en tot de volgende keer.

Paulien
1 december 2021
Ruben
30 november 2021

Was 10 minuten telaat dan de verwachte bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
21 november 2021

Wederom prima en vlot ruim binnen de opgegeven tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
21 november 2021
E.A.
19 november 2021

Was weer geweldig!

Jeroen
12 november 2021

Voor de 3e keer een calzone besteld zonder champignons en alle 3 keer zitten er gewoon champignons in zo moeilijk is dat toch niet

KS
11 november 2021
Ivonne janzweert
7 november 2021

Vond het vreselijk droog en viel me erg tegen

Karen
1 november 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jol
30 oktober 2021
Michel hofstra
21 oktober 2021

Echt een aanrader lekker eten en nette bezorgers

CB
19 oktober 2021

Altijd lekker eten en snelle en vriendelijke bezorgers! Top

Paulien
7 oktober 2021
Rob Maris
1 oktober 2021

Na mijn vorige beoordeling ben ik benaderd door de eigenaar van Oranje. Hij heeft mij toen uitgelegd waardoor de bestelling niet naar verwachting was en dat dit geheel buiten zijn invloed om was gebeurd. Ter compensatie heeft hij mij een gratis kapsalon aangeboden. Hierop wilde ik eigenlijk mijn vorige beoordeling verwijderen, echter dit is niet mogelijk. Gisteren opnieuw bij Oranje besteld en de kapsalons waren als vanouds, simpelweg de beste kapsalons! Uitermate tevreden met de kwaliteit en de snelle levering. Top!

A holdijk
29 september 2021

Had opmerking gemaakt hier is niks mee gedaan dit is al meerdere keren voor gekomen Wilde geen kaas bij bestelling vanwege allergie maar toch geleverd

Bochoven
12 september 2021

Goed verzorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Hendriks
9 september 2021

Altijd super lekker eten, snel bezorgd en makkelijk te bestellen, aardige mensen!

Bianca
2 september 2021
jl bloem heijink
29 augustus 2021

wij vonden de friet slap mag iets meer doorbakken voor de rest geen klachten smaakte uitstekend

MAngrier
24 augustus 2021

Snelle bezorging en netjes op tijd zoals altijd Smaakte goed

Bianca
22 augustus 2021

Eten was lkkr, Turks bood met kruidenboter zag er perfect uit, maar het brood was zo hard dat het niet te eten was. Bezorging was prima 👍 voor de kleine afstand in Rheden duurde het echt te lang.

Edwin
18 augustus 2021

Weer prima. Binnen de opgegeven tijd en prima verzorgd.

KS
15 augustus 2021

Prima kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
8 augustus 2021

Wederom prima en vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
8 augustus 2021

Super,, lekker. Pizza.s zijn er ook erg lekker. En snel en goed warm bezorgd

Rael
6 augustus 2021

Het eten was goed gelukkig waren we al thuis want ik had 17:00 gezegd. Maar ze kwamen al om 16:30.

Paulien
3 augustus 2021
Edwin
28 juli 2021

Alweer prima geregeld

Ronnie
27 juli 2021

prima alternatief als je ff niet koken wilt , nette bezorging

Edwin
26 juli 2021

Was weer prima.

Pascal
21 juli 2021
Edwin
18 juli 2021

Wederom prima. Alles mooi op tijd en prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
10 juli 2021

Dit keer iets langer dan we gewend zijn, maar toegegeven vaak is het zo snel geleverd. Maar binnen de opgegeven tijd prima en vriendelijk weer geleverd. Zeker tot de volgende keer.

V velsen
5 juli 2021

Calzone zonder champignons besteld kreeg met champignons 2e keer al dag dat gebeurde rest heeft eten al op en dan kan ik zelf pas beginnen niet echt gezellig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
29 juni 2021

zo door blijven gaan.

Edwin
27 juni 2021

Weer heerlijk vlot bezorgd. Alles weer netjes aanwezig, goed verpakt en vriendelijk afgeleverd. Helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
23 juni 2021

De calzone pizza was heerlijk alleen ze waren wel wat minder gevuld.

Teun
23 juni 2021

Bijzonder!

Edwin
19 juni 2021

Super snel geleverd dit keer. Met 10 minuten stond de bestelling in huis. Alles prima warm en in orde. Helemaal top

margriet
18 juni 2021

Smaakte weer lekker ondanks het warme weer

Heijnen
17 juni 2021

borrelgarnituur zat in een bak afgedekt met aluminiumfolie. Was te vast aangedrukt waardoor veel hapjes kapot waren en plat gedrukt.

Teun
15 juni 2021

Best goed!

Sonja
14 juni 2021

Super eten ,,, en altijd op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
12 juni 2021

De kapsalon was heerlijk.

Paulien
2 juni 2021

zo door blijven gaan

Wyse
30 mei 2021

Pizza was taai. Niet knapperig gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun
25 mei 2021

JammieJammie!

Sonja
22 mei 2021

Goede kwaliteit echt heerlijk

Teun
17 mei 2021

Vrij uitzonderlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V velsen
16 mei 2021

Duidelijk aangegeven calzone zonder champignons kreeg er 1 met gebeld kreeg een andere deze was echter kleiner en veel groente en weinig vlees

Wouter
13 mei 2021

Lekker gegeten. Dankjewel.

Henk
13 mei 2021

Wanneer word het frituurvet vervangen? Is al weken lang slecht.

Roy
9 mei 2021

Goede service en het eten was weer lekker groetjes Roy verhoef

Meijer
9 mei 2021

Lekker en goed op temperatuur . Enige minpuntje wat ik had is dat er geen beschrijving kan vinden van het kindermenu op de website. Daardoor was de verwachting anders. Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer opgeven en de bezorger belde om te verifiëren daardoor was het prima op tijd.

....
6 mei 2021
Charlotte Meijlof
6 mei 2021

Het smaakt prima alleen hebben we nu al 2x meegemaakt dat het plastic bakje gesmolten was. Dat betekent dat het eten nog te heet is als het in de bakjes gaat mn een frikandel of kroket. Dat vinden wij niet oke

Teun
4 mei 2021

Een genot!

Van der Panne
3 mei 2021

2 van de 3 Pizza’s waren niet gaar genoeg, het midden was nat en zaten vast aan de doos. Bezorging was wat laat, was geen probleem geweest als de kwaliteit goed was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
30 april 2021

Goed kunnen bestellen met de eigen app. Die werkt prima. Netjes eerst een schatting van de bezorgtijd en dan nog een mail zodra ze onderweg gaan. Ideaal. Dan weet je precies wanneer je vast richting de deur kan lopen. En alles was er weer en was prima.

Lsan
29 april 2021

Altijd 5* voor oranje, lekker eten en aardige mensen.

Paulien
29 april 2021
.....
28 april 2021

Het werd 45 minuten te vroeg bezorgd dan dat ik op geven had. Het kon zomaar zijndat ik niet thuis was geweest. Het eten was heerlijk en dat is het belangrijkste.

Teun
27 april 2021

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina timmer
26 april 2021

Heel goed, snelle warme en lekkere maaltijd

Teun
20 april 2021

Buitengewoon!

Joost bakker
17 april 2021

Erg lekker voor een prima prijs. Bezorging was een half uur te vroeg, te laat is vervelend, maar een half uur te vroeg ook.

Teun
16 april 2021

Best goed.

Bas
16 april 2021
Germain
14 april 2021

Eigenaar kwam persoonlijk reageren op een wat meer negatieve review, netjes van hem, ging er echt wat mee doen. Eten was wederom goed & alles zat erbij 💪 top!

Edwin
11 april 2021

prima geleverd, alles in orde en prima van temperatuur. Ook weer voor een zondag lekker vlot geleverd. Houden zo en graag tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Germain
8 april 2021

Jammer dat je voor saus betaald maar dit niet erbij krijgt. 3x inmiddels dat kleine dingetjes vergeten worden !

Reactie van Oranje Cafetaria en Pizzeria

Beste germain welke saus miste je wandt heb zelf een bakje curry en mayoingepakt en de pikanto heb ik ook met curry gedaan vandaar dat ik het niet snap volgende x krijg jij van de zaak extra saus alvast bedant team oranje

Teun
5 april 2021

Grandioos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun
31 maart 2021

Lussuoso!

Kirsten
27 maart 2021

Zoals altijd heerlijke pizza’s , bestelling op tijd klaar

margriet
25 maart 2021

goed warm lekker op tijd en meer dan genoeg

Teun
24 maart 2021

Beregoed!

Germain
24 maart 2021

Meestal erg snel & goed. Nu was het niet echt warm. Berenhap zonder pindasaus, & bestel je x met broodje, krijg je zonder broodje..

Sonja
20 maart 2021

Bedankt mettie,,, Heerlijk gegeten goede kwaliteit Pizza.s zijn erg lekker bij jullie

Anoniem
18 maart 2021

Altijd goed eten! Netjes optijd :) vriendelijk personeel😁

Teun
17 maart 2021

Best lekker!

Sonja
16 maart 2021

Goede kwaliteit eten erg lekker....

Edwin
13 maart 2021

In zo een 20 minuten stond de bestelling bij ons. Prima verzorg. Alles aanwezig en goed warm. Complimenten weer. Graag tot een volgende keer.

Campman
12 maart 2021

Heerlijke pizza 's

Germain
11 maart 2021

Bezorger aan de telefoon, niet echt vriendelijke service. Eten was merendeels lekker maar ook wel erg droog, jammer!

Teun
9 maart 2021

Goed!

Michiel de Haan
9 maart 2021

Héél erg weinig frites; Dit kun je sowieso geen schotel noemen; Zo weinig voor € 17,-

Teun
9 maart 2021

Subliem!

Raimond
8 maart 2021

Was weer goed ,warm en op de afgesproken tijd top ga zo door

José
6 maart 2021
Germain
3 maart 2021

Zo snel dat ik me afvraag of het wel goed gemaakt is maar x op x weer erg lekker!

Teun
2 maart 2021

Smaakvol!

Kars
27 februari 2021

Smaakte goed. Helaas waren de kipnuggets en de kipvingers iets te lang gebakken

Paulien
26 februari 2021
Michiel de Haan
24 februari 2021

Slappe friet

Teun
23 februari 2021

Superlatieven schieten tekort.

Gerwin Rijneveld
20 februari 2021

Duurde erg lang voor het kwam

Edwin
16 februari 2021

Ruimschoots binnen de gestelde tijd netjes gebracht. Alles aanwezig en prima op temperatuur. Tot de volgende keer.

Teun
16 februari 2021

Goed!

Paulien
16 februari 2021
Kirsten
15 februari 2021

Zoals altijd lekkere pizza’s!

Wendy
13 februari 2021

Ondanks de grote drukte kregen we de bestelling op tijd en waren we pizza’s heerlijk!

Teun
10 februari 2021

Superieur!

Judith
10 februari 2021

Heerlijk eten en, zoals altijd, eerder dan verwacht bezorgd. Dankjewel voor de altijd goede service!

margriet
10 februari 2021

smaakte weer goed Goed op temperatuur en goede kwaliteit

Rutger
6 februari 2021

Goed eten. Fijne service. Zelf haal ik altijd af, na eerst besteld te hebben op de site. Werkt perfect!

Teun
3 februari 2021

Super!

Ineke Hendriks
2 februari 2021

Top zaak, kom er met regelmaat, altijd verse lekkere producten, ik ben fan 👍

Kempers
30 januari 2021

Heerlijk eten en een super service! We bestellen vanuit Doesburg moet je nagaan haha

Nieuwland
29 januari 2021

Ruim assortiment. Iets meer vegetarische snacks zou fijn zijn. Deze onder een apart onderdeel. Bezorging keurig op tijd. Maaltijd lekker warm geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Anouk
28 januari 2021
Teun
25 januari 2021

Excellent!

John
22 januari 2021

Eten was al lauw bij aankomst, en half uur eerder als aangegeven.

Paulien
19 januari 2021
Teun
18 januari 2021

Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berna
15 januari 2021

Geen alles perfect

Patrick Bodrij
11 januari 2021

Zoals altijd kwaliteit eten goed en bezorging goed

Paulien
5 januari 2021
Victor Brinkhorst
1 januari 2020

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Bijzonder vriendelijk personeel. Top!!! Ga zo door.

Richard
30 december 2020

2 pizza's besteld om om 18:00 af te halen. Ik kom om 18:00 binnen, en er moet nog begonnen worden met maken... Geen excuus. 10-15 minuten later pizza's klaar. Pizza's redelijk, maar niets bijzonders

S. Bakker
29 december 2020

Het eten was gewoon goed, het kwam alleen ruim een half uur later dan bij de bestelling aangevraagd.

S. B.
29 december 2020

Snel en goed warm bezorgd. Heerlijke mexicano-pindadaus!!

beshr
28 december 2020
Paulien
23 december 2020
Meijlof
21 december 2020
Teun
15 december 2020

Top!

Angeliquepi
10 december 2020

Pizza lekker zoals altijd

IMic
7 december 2020
Angelo
29 november 2020

Goede service goed eten en warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
26 november 2020

Lekkere pizzas zoals altijd

Han Vieselman
23 november 2020

Vriendelijke bediening, 2 shoarmaschotels via internet besteld en precies optijd op kunnen halen. Ruime porties en verse salade. Echte aanrader.

Farkas
22 november 2020
Smits
22 november 2020

Heel fijne website en makkelijk om te bestellen. Keurig verzorgd en natuurlijk erg lekker.

Versteegh
21 november 2020

Bezorging duurde lang en was later dan de bevestiging zei. Hierdoor was de friet niet meer helemaal warm.

Angelique
19 november 2020

Lekkere pizzas zoals altijd

Angelique
5 november 2020

Pizza was weer lekker Ben Niet anders gewend

Jelle
4 november 2020

Altijd goed 👍🏻

Bas
30 oktober 2020
Vieselman
29 oktober 2020

Goede schotels en pizza's, vers en ruim voldoende

Ans
29 oktober 2020

Lekkere pizza zoals altijd

Libochant
26 oktober 2020

We waren dit keer niet zo te spreken over de pizza Hawai. Weinig ananas en erg dun. Mijn zoon vond hem niet zo lekker als anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aholdijk
23 oktober 2020

Snitzel was erg hard, zelfs de hond kreeg hem niey weg!! Erg jammer!!

Bryan
17 oktober 2020
Berna Huizinga
14 oktober 2020

Het eten was weer heerlijk zoals altijd en de bezorging was ook prima

Cindy
12 oktober 2020

Werd super snel bezorgd, pizza was heerlijk , patatje super een stuk minder, de patat was helemaal verzopen in de saus (teveel saus, bijna de helft van het bakje of doe de saus apart) .

NN
12 oktober 2020

Prima kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
12 oktober 2020

Het eten was heerlijk. Echter, de knoflooksaus vergeten bij de kapsalon waar ik zelfs nog extra voor heb betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien jansen
5 oktober 2020
S. Lupsan
2 oktober 2020

Heerlijke knapperige frietjes gegeten. Goed doorbakken zoals gevraagd. Top!!

Rob Maris
1 oktober 2020

Ruime keus, makkelijk te bestellen, snelle levering, grote porties, prima kwaliteit en zeker één van de betere Kapsalons. Aanrader!

Paulien jansen
30 september 2020
margriet
28 september 2020

lekker warm.smaakte goed En grote portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
19 september 2020

Snel warm en lekker.

Hans
18 september 2020

Heerlijk eten. En ondanks dat we in velp wonen heel warm eten. Top.

Germain
15 september 2020

- Ondanks wel betaald geen curry bij de mini hapjes. - Curryworst erg hard - Rest lekker en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien jansen
12 september 2020
E.R.
5 september 2020

Als is nog 1 keer die dwaze F1 chauffeur met het rode bezorg renaultje tegen kom dan kom ik daar nooit meer. Belachelijk zoals daar in gereden / gecrossed wordt.

Reactie van Oranje Cafetaria en Pizzeria

Beste erik chaufeur waar je het over hebt is ontslagen hij werkt en rijd t niet meer voortaan had je ook gebeld omdat doortegeven aan jouw groetjes team oranje